Düzyurtspor'un galibiyet özlemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kahramanmaraşspor’a 2-1 mağlup olan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ligde galibiyete hasret kaldı.Ligde oynadığı son 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik alan Trabzon temsilcisi, alt sıralardan kurtulamadı.Teknik direktör Ömer O

Düzyurtspor'un galibiyet özlemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kahramanmaraşspor’a 2-1 mağlup olan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ligde galibiyete hasret kaldı.

Ligde oynadığı son 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik alan Trabzon temsilcisi, alt sıralardan kurtulamadı.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, Kahramanmaraşspor karşısında da kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Kaybetmek hesabımızda yoktu. Kazanmamız ya da puan almamız gereken bir maçtı, çünkü bulunduğumuz yerden memnun değildik" dedi.

Müsabakanın gergin geçtiğini ifade eden Ortakudaş, şunları söyledi:

"Kahramanmaraşspor taraftarları maçın her karesinde yer aldı. Takımlarına her anlamda destek verdiler. Zaman zaman maç içerisinde aşırıya da giderek sahaya koltuk fırlattıkları bile oldu. Maçın ilk yarısı dişe diş bir mücadele şeklinde geçti. Bu yarıda karşılıklı goller vardı. İkinci yarı ise dengeler değişti. Üst üste net 4 gol pozisyonu yakaladık ama atamadık, onlar bir gol daha buldu. Gol yollarındaki beceriksizliğimiz maçın sonucunu tayin etti.  Bir an önce toparlanıp bu kayıp puanları telafi etmemiz gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor