Düzyurtspor'un başarısının sırrını açıkladı!

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor’un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, 34 haftanın sonunda hak ederek şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.Ortakudaş, sezon boyunca tüm karşılaşmalarında temkinli futbol oynayıp başarılı olduklarını belirterek, "Ligin ye

Düzyurtspor'un başarısının sırrını açıkladı!

Spor Toto 2. Lig'e yükselen Düzyurtspor’un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, 34 haftanın sonunda hak ederek şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi.

Ortakudaş, sezon boyunca tüm karşılaşmalarında temkinli futbol oynayıp başarılı olduklarını belirterek, "Ligin yeni ekiplerinden biriydik. Sezona, önce ligi tanımak amaçlı başlamıştık fakat kısa sürede iyi bir ekip olmayı başardık. Profesyonel yapıya uygun hareket ettik. Futbolcularım, hemen her karşılaşmada ellerinden gelen her şeylerini ortaya koydular. Sahada mücadele adına her şeyi yaptılar. Böyle de olunca başarı kaçınılmaz olmuştu. Hak ederek şampiyonluğa ulaştık" dedi.

Başarılarının bir tesadüf olmadığını ifade eden Ortakudaş, şampiyonluğa giden yolda ısrar, istek, inanç ve disiplinlerinin önemli rol oynadığını dile getirdi.

Ortakudaş, şöyle devam etti:

"Sezona başlarken ısrarlı futbol oynamayı, yenilgiyi kabul etmeyecek, istekli ve çabucak demoralize olmayacak biçimde disiplinli oynamayı hedeflemiştik. Başarılı da olduk. Düşüncelerimizin tümünü maçlarımıza yansıtmayı başardık. Geriye düştüğümüz hiçbir maçımızda çabuk pes etmedik. Son düdük çalana dek, mücadelenin içinde olmayı başardık. Kimi zaman sahaya, sakat ve eksiklikler nedeniyle önemli oyuncularımızın yokluğunda çıktık ama iyi bir ekip oluşumuzdan dolayı yerlerine oynayanlar, arkadaşlarının yokluklarını aratmadı. Sahada ter döken tüm futbolcularım bu işin sonucuna inanmışlardı."

Ortakudaş, şampiyonluğun tadını çıkardıklarını, gelecek sezona yönelik planlamalarına ise daha sonra başlayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor