Düzyurtspor'da transfer harekatı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, takıma direkt katkı sağlayacak futbolcularla görüşme halinde olduklarını söyledi.Ortakudaş, Spor Toto 2. Lig'de forma giyen 3 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını, bu oyunc

Düzyurtspor'da transfer harekatı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, takıma direkt katkı sağlayacak futbolcularla görüşme halinde olduklarını söyledi.

Ortakudaş, Spor Toto 2. Lig'de forma giyen 3 futbolcu ile görüşme halinde olduklarını, bu oyuncularla gelecek hafta anlaşma sağlayabileceklerini belirtti.

Yeni sezonda ligi tanımak ve başarılı olmak istediklerini ifade eden Ortakudaş, "Takıma direkt katkı sağlayacak futbolcular transfer etmek istiyoruz. Bu nedenle lige yabancı olmayan, tecrübe sahibi futbolcular üzerinde duruyoruz. Kadromuza mutlaka takviyeler yapacağız. Yapımızı yeni lige göre ayarlayacağız. Ligde kalıcı ve başarılı olabilmek için transferler yapacağız.  Görüşme halinde, anlaşmak üzere olduğumuz yetenekli futbolcular var. Kısa zamanda anlaşacağız" dedi.

İç transferde Halit Gündoğdu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyleyen Ortakudaş, Yetkin Demir ve Erdinç Kedikli ile anlaşma sağlayamayarak yollarını ayırdıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor