Düzyurtspor takviye yapacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sahasında İnegölspor’a 3-0 mağlup olarak ilk yarıyı 15 puanla ligden düşme hattında kapatan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ligin ikinci yarısı için kadrosuna 5 oyuncu takviyesi yapacak.Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ligin i

Düzyurtspor takviye yapacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sahasında İnegölspor’a 3-0 mağlup olarak ilk yarıyı 15 puanla ligden düşme hattında kapatan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ligin ikinci yarısı için kadrosuna 5 oyuncu takviyesi yapacak.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ligin ilk yarısını istedikleri şekilde geçirmediklerini, ikinci yarı için kadrolarına takviye yapacaklarını belirterek, "Bulunduğumuz yerden uzaklaşabilmemiz için 2 savunma, 1 orta saha, 1 kenar ve 1 de forvet olmak üzere 5 oyuncu transferi yapacağız" dedi.

Ortakudaş, ligin ilk yarısında bilhassa gol yollarında yaşadıkları sıkıntılar yüzünden 8-9 puan kaybı yaşadıklarını anlattı.

Geçen sene şampiyonluk yaşayan genç futbolculardan da bekledikleri verimi alamadıklarını dile getiren Ortakudaş, "Bu ligi kaldıramadılar. Böyle de olunca ilk yarı istediğimiz puanları toplayamadık ama Düzyurtspor taraftarlarına ikinci yarı için söz veriyoruz. Onlara bambaşka bir Düzyurtspor izlettireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor