Düzyurtspor, sahasında mağlubiyete üzüldü

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Kırıkhanspor'a 1-0 yenilen Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.   Teknik direktör Ömer Ortakudaş, rakipleri karşısında şanssız olduklarını belirterek, "Futbolda olağan şeyler başımıza geldi.

Düzyurtspor, sahasında mağlubiyete üzüldü
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, sahasında Kırıkhanspor'a 1-0 yenilen Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.
 
Teknik direktör Ömer Ortakudaş, rakipleri karşısında şanssız olduklarını belirterek, "Futbolda olağan şeyler başımıza geldi. Kaybetmeseydik iyi olacaktı. Özellikle içeride kaybetmememiz lazımdı. Bu mağlubiyet gelecek haftalar için bize büyük yara verdi. İleriki haftalarda çok arayacağımız 3 puanı kaybettik" dedi.
 
Karşılaşmada farklarını ortaya koyamadıklarına dile getiren Ortakudaş, şunları söyledi:
 
"Amacımız 3 puanı alan taraf olmaktı ama olmadı. Karşılaşmaya dengeli başlamıştık. Sonrasında saldırdık. Rakip kaleyi abluka altına almış olsak da golü bulamadık. Özellikle ilk yarıda altı pasın içinden vurup atamadığımız net 2 gol pozisyonu vardı. Futbolda sonucu gol belirler. Biz de golü bulmak için şartlarımızı zorladık ama olmayınca olmuyor. Karşılaşmanın ikinci yarısına da gol umuduyla başladık. Peş peşe ataklar yaptık. Bu sırada savunmada verdiğimiz açıkla kalemizde ummadığımız ancak net ofsayt olan bir gol gördük. Hakem ofsaytı atladı. Golün ardından moralimiz bozuldu ve hemen ardından eşitliği sağlamak için rakip kaleye indik ama olmadı. Ne kadar pozisyon bulduysak harcadık. Sonuç olarak talihsiz bir mağlubiyet aldık."
 
Ortakudaş, bu maçı unutup haftaya karşılaşacakları Bursa Nilüferspor maçına odaklanacaklarını ifade ederek, hatalarından ders çıkarıp deplasmana telafi için gideceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor