Düzyurtspor liderliği bırakmama peşinde

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Düzyurtspor'un Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, Sakaryaspor maçından galip ayrılarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.Ortakudaş, ligdeki takımların durumunun yavaş yavaş şek

Düzyurtspor liderliği bırakmama peşinde

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Düzyurtspor'un Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, Sakaryaspor maçından galip ayrılarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Ortakudaş, ligdeki takımların durumunun yavaş yavaş şekillendiğini belirterek, alt sıralarda bulunan takımların şiddetle puan savaşı verdiğini, bu tür maçların tehlikeli olduğunu ifade etti.

İlk maçlarında mağlup etmeyi başardıkları Sakaryaspor'u, Trabzon'dan eli boş göndermeyi amaçladıklarını dile getiren Ortakudaş, "Bu saatten sonra hiçbir maç kolay olmayacak. Her takım sahaya puan ya da puanlar kazanmak için çıkmak isteyecek. Sakaryaspor da bu takımlardan biri fakat bizim de amacımız var. Her maçımızı kazanmak ve liderliği elden bırakmamak istiyoruz" dedi.

Sakaryaspor maçından galip ayrılarak liderliklerini sürdürmek istediklerini kaydeden Ortakudaş, "Bu maçı kazanıp rakiplerimizin de kaybetmesini bekleyeceğiz. Futbolcularıma güveniyorum. Bu maçta sahaya hakim taraf olup oyun kontrolünü elimizde tutmaya çalışacağız. Savunmada hatalar yapmadan oynayabilirsek sonuca giden taraf oluruz. Yakaladığımız her pozisyonu gole çevirebilmeliyiz. Top dolandırıp, rakibe hatalar yaptırarak oynamaya çalışacağız. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz" diye konuştu.

Ortakudaş, takımında sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını da belirterek, taraftarlardan bu maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor