Düzyurtspor kazanmak istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, galibiyet elde etmek istediklerini söyledi.   Ortakudaş, muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta deplasmanda ligde

Düzyurtspor kazanmak istiyor
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, deplasmanda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, galibiyet elde etmek istediklerini söyledi.
 
Ortakudaş, muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta deplasmanda ligde inişli çıkışlı performans sergileyen bir ekibe karşı oynayacaklarını belirterek, "Bursa Nilüferspor da bizim gibi oynadığı son maçı kaybetti. Lige süratli başlamış, ardından duraklama dönemine girmiş bir ekip. Son galibiyetini ligin 5. haftasında elde etti. Şartlarını zorlayacaklardır ama biz bizim de kayıp yaşamaya tahammülümüz yok. Bu karşılaşmaya da her zamanki ciddiyetimizle çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.
 
Şanssızlıklarını kırmak istediklerini dile getiren Ortakudaş, "Türlü talihsizlikler yaşadık. Gol atamıyoruz. Kilitlenmiş savunmaları açmamız gerekiyor. Deplasmanlarda daha rahat oynuyoruz. Bu hafta da deplasman galibiyeti alarak Kırıkhanspor mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor