Düzyurtspor futbolcu seçiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor, futbolcu seçmeleri yaptı.Teknik direktör Ömer Ortakudaş, 74 futbolcunun katıldığı elemelerde aradıkları vasıflarda oyuncu bulamadıklarını belirterek, "Yaşı çok genç oyunculardan beğendiklerimiz oldu fakat bu oyun

Düzyurtspor futbolcu seçiyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor, futbolcu seçmeleri yaptı.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, 74 futbolcunun katıldığı elemelerde aradıkları vasıflarda oyuncu bulamadıklarını belirterek, "Yaşı çok genç oyunculardan beğendiklerimiz oldu fakat bu oyuncuların tamamı Trabzon amatör kulüplerinde mücadele ettikleri için biraz daha pişmelerini beklemek istedik" dedi.

Elemelerin gelecek vadeden futbolcuları görme imkanı verdiğini ifade eden Ortakudaş, "Bugün olmasa da ilerde çalışabileceğimiz futbolcu adaylarını gördük. Biraz beklemeliyiz. Beklerken de, oyuncuların kendi kulüplerinde gösterecekleri aşamaları takip edeceğiz" diye konuştu.

İyi oyuncuların tümünün liglerde mücadele ettiklerini, bu nedenle de seçmelere katılmadıklarını kaydeden Ortakudaş, seçmelere katılan tüm futbolculara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor