Düzyurtspor çıkışını sürsürmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor, rakibini mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ikinci yarının ilk maçında sahalarında Sarıyer'i 2-0 mağlup e

Düzyurtspor çıkışını sürsürmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor, rakibini mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, ikinci yarının ilk maçında sahalarında Sarıyer'i 2-0 mağlup ettiklerini anımsatarak, "Hatayspor maçında da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Zor bir maç olacak ancak biz de üst sıralara tırmanmak için kazanmak zorundayız" dedi.

Rakiplerinin ligin üst sırasında yer alan bir ekip olduğunu ifade eden Ortakudaş, "Bizim için rakibimizin durumu, iç veya dış saha maçı fark etmiyor. Çıkıp oynayacağız ve istediğimizi almaya çalışacağız. Puanlara ihtiyacımız var. Hatayspor, ikinci yarının ilk maçını kaybetmiş olmanın hırsıyla sahaya çıkacak. Her bakımdan zorlu geçecek müsabakadan istediğimiz sonucu almak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor