Düzyurt telafi peşinde

 Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu sahasında Gölbaşıspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, Tekirdağspor mağlubiyetini telafi etmek istediklerini bildirdi.   Ortakudaş,  yaptığı açıklamada, bu hafta ligd

Düzyurt telafi peşinde
 Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta, hafta sonu sahasında Gölbaşıspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, Tekirdağspor mağlubiyetini telafi etmek istediklerini bildirdi.
 
Ortakudaş,  yaptığı açıklamada, bu hafta ligde henüz istediğini bulamayan zor bir ekiple karşılaşacaklarını belirtti.
 
Galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini dile getiren Ortakudaş, "Kupa maçları nedeniyle yorgunluğumuz vardı. Bu yorgunluk Tekirdağspor ile oynadığımız maça yansımıştı ve ligdeki ilk mağlubiyetimizi almıştık. Bahane değil ama tüm zamanımız yollarda geçtiği için Zonguldak'a biraz hazırlıksız gitmiştik" dedi.
 
Ortakudaş, Gölbaşıspor maçına galibiyet için hazırlandıklarını kaydederek, "Tek sorunumuz yorgunluk. Rakibimiz Gölbaşıspor sıkı bir ekip. Onlar da puan kazanmanın peşinde olacak. Biz kendilerine bu fırsatı vermek istemiyoruz. Bu maçı kazanarak zirveye yaklaşmalıyız. Bu bilinçle hareket edip tırmanışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.
 
Taraftarlarının desteğine ihtiyaç duyacaklarını belirten Ortakudaş, sporseverleri karşılaşmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor