Düzyurt sezonu açıyor

Teknik direktör Ortakudaş: "Yabancı olduğumuz lige güçlü bir giriş yapmak amacındayız. Bu nedenle 2 aşamalı bir kamp dönemi geçireceğiz. Transferde olduğu gibi hazırlık dönemimizi de iyi geçirmek istiyoruz" Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor, yeni

Düzyurt sezonu açıyor
Teknik direktör Ortakudaş: "Yabancı olduğumuz lige güçlü bir giriş yapmak amacındayız. Bu nedenle 2 aşamalı bir kamp dönemi geçireceğiz. Transferde olduğu gibi hazırlık dönemimizi de iyi geçirmek istiyoruz"
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarına 15 Temmuz Salı günü başlayacak.  Geride kalan sezonda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Turuncu-Beyazlı ekipte teknik direktör Ömer Ortakudaş, kampın ilk ayağını Trabzon'da, ikinci ayağını ise 1 Ağustos Cuma gününden itibaren Nevşehir'de gerçekleştireceklerini söyledi. İyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini ifade eden Ortakudaş, "Transferde olduğu gibi hazırlık dönemimizi de iyi geçirmek istiyoruz. Yabancı olduğumuz lige güçlü bir giriş yapmak amacındayız. Bu nedenle 2 aşamalı bir kamp dönemi geçireceğiz" şeklinde konuştu.
 
Trabzon'da başlayıp Nevşehir'de sürdürecekleri hazırlık döneminin ilk ayağında denemeye tabi tutacakları futbolcular olacağını da kaydeden Ortakudaş, "Geleceğe yatırım amaçlı 1996-1998 doğumlu futbolcular üzerinde duracağız. 4 gün sürecek denemelerde gelecek vadeden sporcuları bünyemize katacağız. Denemeler için kulübümüze yapılan talepler çoğunluklu Trabzon, bir kısmı da il ve yurt dışından oldu. En iyilerini seçerek bünyemize katacağız" diye konuştu. Öte yandan Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş'ın yardımcılığına Muzaffer Yurduseven getirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler