Düzyurt galibiyet istiyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, sahalarında konuk edecekleri Göztepe'yi yenip rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.Ortakudaş, ligin 11. haftasında Göztepe ile karşılaşaca

Düzyurt galibiyet istiyor!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da teknik direktör Ömer Ortakudaş, sahalarında konuk edecekleri Göztepe'yi yenip rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Ortakudaş, ligin 11. haftasında Göztepe ile karşılaşacaklarını anımsattı.

Sahalarında kazanmak istedikleri bir maça çıkacaklarına işaret eden Ortakudaş, son haftalardaki kayıplarını telafi ederek çıkışa geçmek, Göztepe maçının da serinin ilk maçı olmasını istediklerini anlattı.

Oynadıkları futbolu sonuca yansıtamadıklarını dile getiren Ortakudaş, "Göztepe maçını kazanıp rahat bir nefes almak istiyoruz. Basit pozisyonlar vermeden, bulduğu pozisyonları değerlendirerek taraftar gücümüzü de arkamıza alarak 3 puan elde etmek istiyoruz" dedi.

Ortakudaş, kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Önceki hafta sakatlık ve kart cezaları nedeniyle oynamayan Raif Gündoğdu, Utku Demirel ve Serdar Üçüncü bu hafta kadroda yer alacak. Kadromuz eksik oyuncuların katılımı ile zenginleşti, elimiz güçlendi. Eksiklerimizin takıma katılmaları, futbolumuza da pozitif anlamda katkı sağlayacaktır."

Birlik Nakliyat Düzyurtspor’da sakatlıkları bulunan Samet Altuntaş ve Ufuk Somay, Göztepe maçında takımdaki yerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor