Düzyurt Diyarbakır'da TFF nerede?

Spor Toto . Lig kırmızı gurp takımlarından Düzyurtspor, oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı için Diyabakır'a gitti ancak şehirde yaşanan olaylar nedeniyle şehire giremedi.Polis ekipleri tarafından şehir girişinde durdurulan takım bir pet

Düzyurt Diyarbakır'da TFF nerede?

Spor Toto . Lig kırmızı gurp takımlarından Düzyurtspor, oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı için Diyabakır'a gitti ancak şehirde yaşanan olaylar nedeniyle şehire giremedi.

Polis ekipleri tarafından şehir girişinde durdurulan takım bir petrol istasyonuna sığındı. Takım yetkilileri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerine ulaşmaya çalışmalarına rağmen uzunca bir süre sonuç alamadılar. Daha sonra yapılan görüşmler sonucunda maçın ileri bir tarihe ertelendiği kendilerine iletildi. Takım sabah erken saatlerde Trabzon'a geri dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor