Düşmez: "Sorunları kısa zamanda halledebiliriz"

TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez Trabzon Rize ve Artvin'de incelemelerde bulundu.

Düşmez: "Sorunları kısa zamanda halledebiliriz"

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Konfederasyon Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez bölgede bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Trabzon ASKF’nin öncülüğünde yapılan Artvin, Rize ve Trabzon’daki amatör ve profesyonel takımların sorunları görüşülerek ve çözüm yolları arandı. 

TASKK Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Düşmez yaptığı açıklamada bir spor kenti olan Trabzon’da dostları ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “genel başkan yardımcımız Cahit Erdem ile birlikte profesyonel kulüplerimizi ve ASKF’lerimizi ziyaret ediyoruz. Sorunları yerinde inceliyoruz. Umuyorum ki bazı sorunları kısa zamanda halledebiliriz” diyerek spor bileşenleri ile sohbet etti.

ASKF Başkanı Cahit Erdem’de bu konuda bir dostu ile Trabzon ve çevre illerde ki ASKF’lerin ziyaretinden ve BAL Ligi müsabakalarını izlemekten onur duyduğunu belirterek kısa sürede bir TASKK yönetim kurulu toplantısı ve kulüp başkanları ile oluşacak başkanlar kurulu toplantısının Trabzon’da yapılacağını belirtti.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor