Dürüst: Trabzonspor taraftarı vefalıdır

 Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Trabzonspor taraftarının vefalı olduğunu ve Burak ile Umut'a sahip çıkacaklarına inandığını söyledi. Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensu

Dürüst: Trabzonspor taraftarı vefalıdır

 

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Trabzonspor taraftarının vefalı olduğunu ve Burak ile Umut'a sahip çıkacaklarına inandığını söyledi.
 
Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst, Trabzonspor deplasmanından üç puanı alıp döneceklerini kaydetti.
 
Burak ve Umut'a her hangi bir protesto olur mu? sorusuna Ali Dürüst, "Trabzon'da şuan bir gerilim olmasını gerektiren bir durum yok. Bu transferler transfer yasası içerisinde yapıldı ve bu oyuncular bizim milli takım oyuncularıdır. Dün Trabzon'a gittiler bugün Galatasaray'a onun için bir sorun yok." diye cevap verdi.
 
Trabzonspor taraftarının da vefalı olduğunu ifade eden 2. Başkan Dürüst, taraftarın Burak Yılmaz ve Umut Bulut'a sahip çıkacaklarını belirtti.
 
Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'la da ilgilenmediklerini söyleyen Dürüst, "Onur bizim Milli Takım kalecimiz. Ama bizim onu transfer edecek gibi bir tasarrufumuz yok. Ara transfer içinse kararı hocamız verecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor