Dürüst: TFF kararı acilen vermeli

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen mali genel kurul toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Dürüst, Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili, ''Hepimiz baştan beri Fatih hocayla gönül sözleşmemi

Dürüst: TFF kararı acilen vermeli

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen mali genel kurul toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Dürüst, Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili, ''Hepimiz baştan beri Fatih hocayla gönül sözleşmemiz olduğunu söylemiştik. Bu sözleşme bizim için detay. Esas olan kalan maçlarımızı kazanıp şampiyon olmak. Tüm konsantrasyonumuz bunun üzerine'' diye konuştu.

 

Ali Dürüst, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiliz kulüplerinin de 5 yıl süreyle Avrupa kupalarına katılmadığı ile ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:

 

''Galatasaray Kulübü açıklamalarını yaptı ve beklentilerini söyledi. Türkiye ligi bizim için araçtır ve amaç Avrupa'ya gitmektir. Onun için mücadele ediyoruz. Süreci değerlendireceğiz. Türk futbolu için hayırlı bir karar çıkacağına inanıyoruz. Bir endişemiz yok. TFF yetkili kurumdur. Alacakları kararı bekliyoruz. TFF kurullarının bir an önce kararlarını vermesini ve TFF'nin de kulüplerin önünün açmasını bekliyoruz.''

 

Kararın Süper Final maçları öncesi verilip verilmeyeceği konusunda da Dürüst, ''Kararın bir an önce alınmasının şart olduğunu söylüyoruz. Bundan sonrasını kararı alacaklara soracaksınız'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler