Durica: Hakemler güçlünün yanında!

Durica, takım arkadaşına sahip çıktı

Durica: Hakemler güçlünün yanında!
İngiltere ile oynanan maçta kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Martin Skrtel'e milli takımdan arkadaşı Jan Durica sahip çıktı.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ilk maçında İngiltere'ye evinde 1-0 mağlup olan Slovakya'da, Martin Skrtel'in gördüğü kırmızı kartın yankıları sürüyor.

Sezon başında Liverpool'dan Fenerbahçe'ye transfer olan savunma oyuncusu, İngiltere karşısında maçın 57. dakikasında Harry Kane'e yaptığı müdahalenin ardından ikinci sarı karttan oyun dışı kalmıştı.

Skrtel'in stoper hattındaki partneri Jan Durica, maçı yöneten Milorad Mazic'i eleştirerek Sırp hakemin Skrtel'i oyundan atmak için fırsat kolladığını ileri sürdü.

Trabzonspor'un yeni transferleri arasında yer alan Durica, uluslararası maçlarda hakemlerin genellikle güçlüyü koruyan bir tutum benimsediklerini ifade ederek, "Her gruptan sadece 1 takım Dünya Kupası'na doğrudan katılıyor. İngiltere'nin yer aldığı bir grupta bu hakkı neden Slovakya'ya versinler ki?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İngiltere cephesinin konuya yaklaşımı ise tamamen farklı oldu. Pozisyonun diğer tarafında yer alan Harry Kane, maç boyunca Skrtel'in birçok sert mücadelesine maruz kaldığını belirterek Slovakya kaptanının kırmızı kartı hak ettiğini söyledi. Kane'in takım arkadaşı John Stones da, yaptığı fauller göz önüne alındığında Skrtel'in çok daha önce oyundan atılması gerektiğini savundu.

Martin Skrtel, İngiltere karşısında gördüğü kırmızı kartla 76. milli maçında 2. kez takımını eksik bırakmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor