Duran top avcısı Trabzonspor

Trabzonspor bu sezon resmi maçlarda 22 kez duran toptan gol attı. Mehmet Ekici de çıkışını sürdürüyor.Süper Lig’de bu sezon frikikten en çok gol atan takım 3 kez ile Trabzonspor oldu. Trabzonspor takımında Mehmet Ekici 2 kez, Yusuf Erdoğan 1 kez frikik go

Duran top avcısı Trabzonspor

Trabzonspor bu sezon resmi maçlarda 22 kez duran toptan gol attı. Mehmet Ekici de çıkışını sürdürüyor.

Süper Lig’de bu sezon frikikten en çok gol atan takım 3 kez ile Trabzonspor oldu. Trabzonspor takımında Mehmet Ekici 2 kez, Yusuf Erdoğan 1 kez frikik golü kaydetti. Mehmet Ekici bu sezon 2 frikik golü ile bu alanda ilk sırada yer alan futbolcu oldu.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig, Ziraat Türkiye kupası ve Avrupa kupalarında toplam 63 gol attı. Trabzonspor bu 63 golünün 22 tanesini duran toplardan buldu. Trabzonspor 3-2 kazandığı İ.Başakşehir maçında da ilk golü Mehmet Ekici’nin frikikten attığı golle bulmuş, 2.golü ise Mehmet Ekici’nin korner atışında Sefa’nın kafa vuruşuyla buldu.

Mehmet Ekici 5 Gol Attı, 5 Asist

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği Mehmet Ekici bu sezon Süper Lig’de oynadığı 16 maçta 5 gol atarken 5 asist yaptı. Mehmet Ekici 5 asistinin 4 tanesini köşe vuruşlarından yaptı. Mehmet Ekici sezon boyunca resmi maçlarda 6 gol atıp 8 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler