Dünya'nın gözü Selçuk Aydın'da

Selçuk Aydın, Andre Berto ile yapacağı unvan maçı öncesi son provasını ABD'de yapacak. Menaceri Ahmet Öner ise kariyerinin en büyük organizasyonunda iki süperstar Gamboa ile Juan Ma Lopez'i haziranda karşı karşıya getirecek. Dünya’nın gözü bu Trabzonlu’da

Dünya'nın gözü Selçuk Aydın'da

Selçuk Aydın, Andre Berto ile yapacağı unvan maçı öncesi son provasını ABD'de yapacak. Menaceri Ahmet Öner ise kariyerinin en büyük organizasyonunda iki süperstar Gamboa ile Juan Ma Lopez'i haziranda karşı karşıya getirecek.

 

Dünya’nın gözü bu Trabzonlu’da

 

Şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın nihayet tekrar ringlere çıkıyor. Son olarak İstanbul’da Rumen rakibi İon Dan’ı 12 raunt sonrası hakem kararıyla yenerek yenilmezlik serisini sürdüren 3 kemer sahibi sporcumuz, 18 Aralık’ta Miami’de dövüşecek. Rakibi henüz belli olmayan Aydın’ın bu karşılaşma, Andre Berto ile 2011’de yapacağı kritik sınav öncesi de son prova niteliği taşıyacak. Selçuk, çalışmalarını Miami’de sürdürdüğünü belirterek “İon’la İstanbul’da zor bir maç yaptım ancak beni destekleyen Türk seyircisine iyi bir mücadele izlettiremedim. Bu nedenle rakibime bir rövanş şansı vereceğim. Berto ile yapacağımız maç konusunda bu yıl için anlaşamadık ancak onunla seneye kapışacağım. Kendimi iyi hissediyorum. Bundan sonra bana güvenenleri müthiş maçlar izlettireceğim” şeklinde konuştu.

 

Dünya bu maçı bekliyor...

 

Selçuk Aydın’ın başarılı menaceri Ahmet Öner, Miami’deki organizasyonu dünyaca ünlü boks adamı Don King ile düzenleyecek. Gecenin mücadelesi ise yine Öner’in bünyesinde bulunan ağır siklet Olanier Solis ile “Rainman” Ray Austin arasında gerçekleşecek. Bu arada Ahmet Öner, kariyerinin en önemli maçını organize edeceği günü iple çekiyor. Türk organizatör, boks dünyasının merakla beklediği Yuriorkis Gamboa ile Juan Ma Lopez kapışması için şimdiden görüşmelere başladı.  Öner bu prestijli maç için “Boks camiası bu müsabakayla yatıp kalkıyor. Muhtemelen haziran ayında gerçekleşecek organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum” dedi...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler