Dünyanın en hızlı futbolcusu o!

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Real Madrid forması giyen Galli kanat oyuncusu Gareth Bale, 36,9 kilometreyle "dünyanın topla en hızlı futbolcusu" oldu.Meksika Premier Lig takımlarından Pachuca'nın, Meksika Milli Takımı'nda da oynayan Alman asıl

Dünyanın en hızlı futbolcusu o!

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Real Madrid forması giyen Galli kanat oyuncusu Gareth Bale, 36,9 kilometreyle "dünyanın topla en hızlı futbolcusu" oldu.

Meksika Premier Lig takımlarından Pachuca'nın, Meksika Milli Takımı'nda da oynayan Alman asıllı futbolcusu Jürgen Damm'ın hızını ölçmek için FIFA'nın da desteğiyle gerçekleştirdiği araştırmaya göre, 25 yaşındaki Bale'in "dünyanın topla en hızlı futbolcusu" olduğu ortaya çıktı. Topla beraber saatte 36,9 kilometre sürate ulaştığı tespit edilen Galli futbolcuyu, 35,2 kilometreyle Pachucalı Damm, 35,1 kilometreyle de Manchester United'ın Ekvadorlu kanat oyuncusu Antonio Valencia takip etti.

Cristiano Ronaldo'nun 5'inci (33,6 kilometre), Lionel Messi'nin ise 7'nci (32,5) sırada bulunduğu listede yer alan tek savunma oyuncusu ise Real Madridli Sergio Ramos (30,6) oldu.

adsiz-046.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler