Dünyaca ünlü futbolcuya şok

Eski Manchester United oyuncusu Rio Ferdinand’ın eşi hayatını kaybetti.Uzun yıllar Manchester United forması giyen ve geçtiğimiz sezon Queens Park Rangers’a transfer olan Rio Ferdinand’ın 2009 yılında evlendiği kanser tedavisi gören eşi Rebecca hayatını k

Dünyaca ünlü futbolcuya şok

Eski Manchester United oyuncusu Rio Ferdinand’ın eşi hayatını kaybetti.

Uzun yıllar Manchester United forması giyen ve geçtiğimiz sezon Queens Park Rangers’a transfer olan Rio Ferdinand’ın 2009 yılında evlendiği kanser tedavisi gören eşi Rebecca hayatını kaybetti. Queens Park Rangers’ın resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Rio Ferdinand, zor günlerinde yanlarında olanlara teşekkür ederek, "Ruh eşim dün gece hayatını kaybetti. O benim harika eşim. Kansere karşı verdiği kısa mücadelenin ardından huzurlu bir şekilde hayatına veda etti. 3 güzel çocuğumuzun harika bir annesiydi. Rehber ve ilham olarak hatıralarımızda yaşayacak. Yasımız aile olarak büyük” ifadelerini kullandı.

QPR Kulübü ise Rio Ferdinand’a, “Zor zamanlarında her zaman yanındayız” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler