Dünya yıldızları TS gibi giyiyor

Milli takımımızın dışında bir çok büyük kulübe sponsor olan Nike Fransa ve Brezilya için de özel kreasyonlarını hazırladı. Dünyaca ünlü firma Fransız Futbol Federasyonu’yla ortaklığını duyururken Fransız oyuncular Abou Diaby, Alou Diarra, Florent Malouda,

Dünya yıldızları TS gibi giyiyor

Milli takımımızın dışında bir çok büyük kulübe sponsor olan Nike Fransa ve Brezilya için de özel kreasyonlarını hazırladı.

Dünyaca ünlü firma Fransız Futbol Federasyonu’yla ortaklığını duyururken Fransız oyuncular Abou Diaby, Alou Diarra, Florent Malouda, Yann M'Villa, Fransız Teknik Direktör Laurent Blanc ve Nike, Inc. Başkanı ve CEO’su Mark Parker eşliğinde yeni takım formalarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Formalar, performansı maksimum düzeye çıkarmak ve çevre üzerindeki etkiyi de minimum düzeye indirgemek üzere tasarlandı.

Nike ayrıca sahada sergiledikleri sanatsal performansla tanınan Brezilya Milli Takımı için yepyeni bir forma hazırladı.

Her iki ülkenin milli forması da Trabzonspor’un kullandığı Dri-FIT teknolojisiyle desteklendi. Söz konusu teknolojiyle terin uzaklaştırılması, vücudun kuru ve rahat tutulması, bu yolla yüksek performans ve düşük çevresel etki sağlaması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor