Dünya yıldızlar Türkiye'de

Dünya yıldızı futbolcular yardım maçı için Türkiye'de...

Dünya yıldızlar Türkiye'de
Eto'o Vakfı tarafından düzenlenen yardım maçı için dünyaca ünlü futbolcular Türkiye'ye geldi. 

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında oynanacak maç için dünya yıldızı Hazard, Puyol, Deco ve Abidal Antalya'ya geldi. Eto'o, "Bu maçın yıldızı Messi ya da Hazard olmayacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" dedi.

Antalyaspor'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun kendi adını taşıyan vakfın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlaması etkinlikleri kapsamında dünya yıldızı futbolcular Antalya'ya gelmeye başladı.

Vakfın Afrika'daki çocuklara bağış kampanyası amacıyla Antalya Stadyumu'nda yarın oynanacak maçta forma giyecek yıldız futbolculardan ilk olarak Belçika milli takımı oyuncusu Eden Hazard kentte geldi. Eto'o'nun eşi Georgette Nicole Tra Lou ve iki kızı da Hazard ile birlikte aynı özel uçakta Antalya'ya geldi. Havalimanında CIP Salonu'ndan çıkış yapan Hazard, kendisine tahsis edilen araçla konaklayacağı Belek'teki Ragnum Carya Otel'e geçti.

Dünya yıldızı Eto'o özel uçağında eski takım arkadaşı Deco, Puyol ve Abidal ile Antalya'ya geldi. Havalimanında 10 koruma ve özel güvenlik görevlileri önlem alırken bazı taraftarlar yıldız futbolcularla fotoğraf çektirdi.

ETO'O AÇIKLAMASI

Eto'o havalimanı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Eto'o, Antalya'da kendisini evinde yani Kamerun'da gibi hissettiğini vurguladı. 

Etkinliği evinde organize ettiği için çok gururlu olduğunu dile getiren Eto'o, "Antalya halkının büyük yıldızları yakından görme keyfini yaşamaları bana da zevk veriyor. Tabi ki bu maçın yıldızı Messi ya da Hazard olmayacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Çünkü bu çok görülmüş bir şey değil. Her zaman olan bir şey değil. Önemli olan cumhurbaşkanının oynaması ve gol atması" dedi.

ÜÇÜNCÜ ÖZEL UÇAK

Antalya Havalimanı'na iniş yapan üçüncü özel uçakta da İtalyan Teknik Direktör Fabio Capello, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı ve bir dönem Fenerbahçe forması giyen Jay-Jay Okocha, David James ve Essien yer aldı. Capello, yardım amaçlı düzenlenen bu önemli organizasyonda yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

HATIRA FOTOĞRAFI

Messi'nin de bu gece veya yarın sabah özel uçakla Antalya'ya geleceği belirtildi.

Futbolcuların kalacağı Ragnum Carya Otel'e ise ilk olarak Chelsea ve Milan'da futbol oynayan ünlü Fransız futbolcu Marcel Desailly ve Nijeryalı ünlü sanatçı P.Sauare geldi. Otelde konaklayan tatilciler, iki ünlüyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

MAÇ YARIN AKŞAM

Antalyasporlu Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın düzenlediği ve aralarında Messi'nin de bulunduğu dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşma yarın saat 20.45'te Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Türkiye ve Dünya karmasının maçında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç da forma giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler