Dünya yıldızının kardeşi kaçırıldı

Zenit'te forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Hulk'un 22 yaşındaki kız kardeşi Angelica Aparecida Vieira'nın kaçırıldığı öğrenildi.Brezilya basınında çıkan haberlere göre; bu sezon başanda Porto'dan Rusların ünlü kulübü Zehinit'e astronomik bir bonservi

Dünya yıldızının kardeşi kaçırıldı

Zenit'te forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Hulk'un 22 yaşındaki kız kardeşi Angelica Aparecida Vieira'nın kaçırıldığı öğrenildi.

Brezilya basınında çıkan haberlere göre; bu sezon başanda Porto'dan Rusların ünlü kulübü Zehinit'e astronomik bir bonservis bedeli ile transfer olan Hulk'un kız kardeşi Cuma günü öğlen saatlerinde yaşadığı Campina Grande kasabasında kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı.

Brezilya basınında çıkan haberlere göre; Cuma günü öğlen saatlerinde yaşadığı Campina Grande kasabasında kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı. Kaçırılma olayı Brezilya polisi tarafından Pazartesi günü resmen doğrulandı.

22 yaşındaki Angelica'nın bir restaurant önündeki arabada tek başına park halindeyken silahlı saldırganlar tarafından kaçırıldığı öğrenildi. Saldırganların fidye istemek amacıyla genç kızı kaçırdıkları ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

 Daha önce Brezilya’da Romario’nun babası Grafite’nin annesi, Rogerio Ceni’nin annesi, Robinho’nun annesi, Luis Fabiano’nun annesi de fidye için kaçırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor