Dünya yıldızı Trabzon'un kapısından döndü!

Bordo mavili camianın efsane golcülerinden Hüseyin Tok, izleme komitesindeyken golcü oyuncuyu tespit etti ve Trabzonspor o dönem, futbolcuya transferi için en yüksek ücreti teklif eden takım oldu. B.DORTMUND 1 VERDİ, BİZ 2 MİLYON EURO VERDİK. Hüseyin Tok,

Dünya yıldızı Trabzon'un kapısından döndü!

Bordo mavili camianın efsane golcülerinden Hüseyin Tok, izleme komitesindeyken golcü oyuncuyu tespit etti ve Trabzonspor o dönem, futbolcuya transferi için en yüksek ücreti teklif eden takım oldu.
 
B.DORTMUND 1 VERDİ, BİZ 2 MİLYON EURO VERDİK.
 
Hüseyin Tok, "O dönem izleme komitesinde çalışıyordum. 2010 yılında Lewandowski, Polonya'da Leh Poznan takımında oynuyordu. Polonya'ya çok defa gittik geldik. 2-3 kez seyrettik. Devre arasında gerektiği kadar hamle yapamadık. Onun gözü de Arupa'daydı. Avrupa'dan teklif geldiği zaman sana bakmıyorlar. Biz kendisine o dönemde Borussia Dortmund'tan çok daha fazla para teklif ettik. Almanlar, 1 milyon euro verdiler. Biz kendisine 2 milyon euro verdik. Fakat üzerine çok da fazla gitmedik. Üzerine düşsseydik. O yılın devre arasında alabilirdik. Biraz daha uğraşsaydık Lewandowski şimdi Traboznspor'da olabilirdi" şeklinde konuştu.
 
REAL MADRİD VE BAYERN MÜNİH İSTİYOR. DEĞERİ 40 MİLYON EURO
 
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Robert Lewandowski'yi Real Madrid ve Bayern Münih istiyor. Bu sezon her iki kulüpten de gelen teklifi reddedin Polonyalı golcünün sözleşme fesih bedeli 40 milyon euro olarak gözüküyor. Hem İspanyollar hem de Bayern bu rakamı ödemeye razı olmuştu. Lewandowski'nin sezon sonunda Real Madrid ya da Bayern Münih'e gitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor