Dünya şampiyonu bokör geri dönüyor

Profesyonel bokstaki dünya şampiyonu Özlem Şahin, cumartesi günü Almanya’ın Hamburg kentinde yeniden ringe çıkacak.İlk rakibinin maça iki hafta kala elini kırdığını belirten boksör Özlem Şahin, "Maalesef kısa sürede yeni rakip bulmak zorunda kaldık. Ancak

Dünya şampiyonu bokör geri dönüyor

Profesyonel bokstaki dünya şampiyonu Özlem Şahin, cumartesi günü Almanya’ın Hamburg kentinde yeniden ringe çıkacak.

İlk rakibinin maça iki hafta kala elini kırdığını belirten boksör Özlem Şahin, "Maalesef kısa sürede yeni rakip bulmak zorunda kaldık. Ancak birçok sporcu benimle ringe çıkmaktan çekiniyor. En sonunda benden daha yüksek kilodaki bir sporcu ile anlaşmak zorunda kaldık. Rakibim 58 maç yapmış ve çok tecrübeli, ben de ilk kez bu kadar tecrübeli bir sporcu ile ringe çıkacağım.

Çok çekişmeli bir müsabaka olacağını sanıyorum. Bir şirkette yönetici olarak görev yapıyorum. Bu yüzden maça hazırlanırken zaman sıkıntısı yaşadık. Antrenmanlarım Stuttgart, Köln, Düsseldorf ve Wuppertal civarlarında geçti. Oralarda daha çok sparring dövüşleri yapma imkanına kavuştum. 2008 yılından beri beni destekleyen sponsorum Gazi firması antrenmanlarımın ve maçımın gerçekleşebilmesi için her zaman olduğu gibi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Önümüzdeki aylarda yapacağım üçüncü kez dünya şampiyonluk kemerini savunma maçında dahil olmak üzere çalışmalarımın en iyi şekilde geçmesini sağlayan antrenörüm Eisenmeister Frank Lubitz, Pasquale Ferraro, Sebastian Tlatlik, Eva Deszpina ve sporcularına sonsuz teşekkürlerimi bir borç biliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler