Dünya onun peşindeydi! Real Madrid'le anlaştı

İspanya La Liga devi Real Madrid'in, 16 yaşındaki Norveçli oyuncu Martin Odegaard'ı kadrosuna kattığı iddia edildi.Real Madrid, genç yıldızın transferini ilerleyen günlerde resmen açıklayacak. Geçen hafta Madrid'e gelen ve 2 gün başkentte kalan ve bu ziya

Dünya onun peşindeydi! Real Madrid'le anlaştı

İspanya La Liga devi Real Madrid'in, 16 yaşındaki Norveçli oyuncu Martin Odegaard'ı kadrosuna kattığı iddia edildi.

Real Madrid, genç yıldızın transferini ilerleyen günlerde resmen açıklayacak. 

Geçen hafta Madrid'e gelen ve 2 gün başkentte kalan ve bu ziyaretten oldukça mutlu bir şekilde ayrılan Odegaard'ın Real Madrid'e katılmayı kabul ettiği ve anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı belirtildi.

Madrid tesislerinde Ronaldo, Kroos ve Ramos'la tanışan bu bu tecrübeden oldukça mutlu olan genç oyuncunun Başkan Florentino Perez'le yaptığı görüşmede resmi adımların hızlanmasına fayda sağladı.

Liverpool ve Barcelona derken Real Madrid'e transfer olmanın eşiğine gelenOdegaard, menajeri olan babasının yaptığı görüşmeler sonrasında resmi imzayı atmak için yeniden Madrid'e gidecek. 16 yaşında olan Odegaard'ın resmi transferi için ailesinin onayını da almak zorunda olan kulübü, Odegaard'ın babasına kulüp içinde bir rol vereceği ve oyuncunun eğitimini de üstleneceği gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor