Dünya Kupası'nın yıldızı Cimbom'a geliyor

Güney Amerika basını Dünya Kupası'nda sergilediği performansla tüm dünyanın dikkatini çeken golcü futbolcunun Galatasaray'a transfer olabileceğini iddia etti. Didier Drogba ve Johan Elmander'in ayrılıklarının ardından forvet transferi için girişimlerini s

Dünya Kupası'nın yıldızı Cimbom'a geliyor
Güney Amerika basını Dünya Kupası'nda sergilediği performansla tüm dünyanın dikkatini çeken golcü futbolcunun Galatasaray'a transfer olabileceğini iddia etti.
 
Didier Drogba ve Johan Elmander'in ayrılıklarının ardından forvet transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray için Güney Amerika basınından gelen iddialar sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak cinsten.
 
ÜÇÜNCÜ FORVET MERAKLA BEKLENİYOR
 
Cesare Prandelli'nin göreve gelmesinin ardından transfer listesi sil baştan değişen Galatasaray'da forvet arayışları tüm hızıyla devam ederken, Burak Yılmaz & Umut Bulut ikilisini tamamlayacak üçüncü forvetin kim olacağı büyük bir merakla bekleniyor.
 
GÜNEY AMERİKA BASINI İDDİA ETTİ
 
Hugo Almeida iddiaları her geçen daha yüksek sesle dile getirilirken dün Güney Amerika basını tarafından ortaya atılan bir iddia Galatasaralı taraftarları mutlu edecek gibi görünüyor.
 
PRANDELLI, VARGAS'I İSTİYOR
 
Galatasaray'ın Dünya Kupası'nın da yıldızları arasında yer alan Şilili forvet oyuncusu Eduardo Vargas'ı istediğini belirten Amerikalı gazeteciler, Prandelli'nin İspanya karşısında attığı golle dikkat çeken 24 yaşındaki futbolcuyu kupada yakından izlediğini ve kadrosunda görmek istediğini belirtiyor.
 
BONSERVİSİ 6,5 MİLYON EURO
 
Bonservisi La Liga ekiplerinden Valencia'nın elinde bulunan golcü futbolcunun değeri 6.5 milyon Euro olarak gösterilirken, sarı kırmızılı takımın bu transfer için tüm şartları zorlayacağı ve genç futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde atacağı gollerle değerini katlayacağı düşüncesi ağır basıyor.
 
24 MAÇTA 5 GOL
 
Daha önce iki sezon Napoli forması giyen Vargas, geçtiğimiz sezon Valencia'da 24 maça çıkmış ve 5 gol kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor