Dünya Kupası'nda uyumak yasak(!)

Brezilya 'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası 'nın saatleri Türk futbol severleri biraz üzdü. Haziran ayında başlayacak olan eşsiz futbol şöleni, televizyonları başından turnuvayı takip edecek olan seyircileri uykusuz bırakabilir. Açıklanan maç saatler

Dünya Kupası'nda uyumak yasak(!)


Brezilya 'da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası 'nın saatleri Türk futbol severleri biraz üzdü. Haziran ayında başlayacak olan eşsiz futbol şöleni, televizyonları başından turnuvayı takip edecek olan seyircileri uykusuz bırakabilir. Açıklanan maç saatlerine göre gece yarısından sonra 2 akşam gün bitimine 1 saat kala da 1 maç oynanacak.

Türkiye'nin üst üste 3. kez katılamadığı Dünya Kupası bu sezon yine bizler için oldukça sıradan olacak. Ekranları başında turnuvayı izlemek isteyen futbol severler de saat 17:00'da televizyonlarının başına geçecek. Ya mesai saatlerine ya da uyku saatlerine denk gelecek olan yayın saatleri izleyicileri biraz zorlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler