Dünya haritası değişti

Kırım Cumhuriyeti Federal Göçmen Servisi Başkanı Petr Yaroş yaptığı açıklamada, Kırım'ın Rusya'ya bağlanmasının ardından Ukrayna ile Kırım Cumhuriyeti arasına sınır çekildiğini ve sınırdan geçme kurallarının bugünden itibaren geçerli olduğunu bildirdi.Yar

Dünya haritası değişti

Kırım Cumhuriyeti Federal Göçmen Servisi Başkanı Petr Yaroş yaptığı açıklamada, Kırım'ın Rusya'ya bağlanmasının ardından Ukrayna ile Kırım Cumhuriyeti arasına sınır çekildiğini ve sınırdan geçme kurallarının bugünden itibaren geçerli olduğunu bildirdi.

Yaroş konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "25 Nisan 2014'den itibaren devlet sınırı açılıyor. Önümüzdeki günlerde geçiş noktaları ve geçiş kuralları belirlenecek. Aynı zamanda göçmen kartı konusuna da açıklık getirilecek."

Şu anda Kırım Cumhuriyeti 27 geçiş noktasında kontrol yapıyor. Yetkililerden yapılan açıklamalarda, ulaşımda ve geçişlerde hiçbir sorunun olmadığı ifade edildi. Kırım en yakın zamanda Rusya Federasyonu Anayasası'na göre sınırdan geçiş için neler gerektiğini açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor