Dünya devleri onun peşinde

 Daha önce Barcelona ile adı anılan Serdar Taşçı'nın geleceği hakkında açıklamalar yapan menajeri Uli Ferber, önemli ifadeler kullandı. Ferber, "Milan kulübü Serdar'la ilgileniyor. Serdar'ın çocukluğundan beri hayali Milan'da forma giymekti" ifadelerini k

Dünya devleri onun peşinde

 

Daha önce Barcelona ile adı anılan Serdar Taşçı'nın geleceği hakkında açıklamalar yapan menajeri Uli Ferber, önemli ifadeler kullandı. Ferber, "Milan kulübü Serdar'la ilgileniyor. Serdar'ın çocukluğundan beri hayali Milan'da forma giymekti" ifadelerini kullandı.

 

Serdar Taşçı için Barcelona, Tottenham ve Manchester City gibi kulüplerinde transfer girişiminde bulunduğunu söyleyen Ferber, "Serdar 25 yaşında Stuttgart'ın kaptanı oldu. Bundesliga'da 200, Şampiyonlar Ligi'nde ise 15 maç oynadı. Serdar'da bulunan özellikler her futbolcuda yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor