Dün sözleşme imzaladı bugün öldü

 Bu sezon La Liga'dan düşerek tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Villarreal'da şok üstüne şok yaşanıyor. Sarı Denizaltılar ile çarşamba günü sözleşme imzalayan Manolo Preciado hayatını kaybetti. 54 yaşındaki teknik adamın, bu sabaha karşı geçi

Dün sözleşme imzaladı bugün öldü

 

Bu sezon La Liga'dan düşerek tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Villarreal'da şok üstüne şok yaşanıyor. 

Sarı Denizaltılar ile çarşamba günü sözleşme imzalayan Manolo Preciado hayatını kaybetti. 54 yaşındaki teknik adamın, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği belirtildi.

2006-2012 arasında Sporting Gijon'u çalıştıran Manolo Preciado, daha öncede La Liga ekiplerinden Racing Santander ile Levante'nin de hocalığını yapmıştı.

Eşini kanserden, 15 yaşındaki oğlunu da trafik kazasında kaybeden Preciado; Jose Mourinho'nun lig maçlarında evinde 9 yıllık yenilmeme serisini bitiren teknik adamdı.

Konu hakkında daha resmi ağızdan herhangi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler