Düğüm yarın çözülüyor!

Spor Toto Süper Ligin son haftasında şampiyonluk düğümü yarın Fenerbahçe ve Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı maçlarla birlikte çözülüyor. Fenerbahçe, Sivasspor'un konuğu olurken, Trabzonspor yine deplasmanda Kardemir DÇ Karabükspor ile karşı karşıya

Düğüm yarın çözülüyor!

Spor Toto Süper Ligin son haftasında şampiyonluk düğümü yarın Fenerbahçe ve Trabzonspor'un deplasmanda oynayacağı maçlarla birlikte çözülüyor. Fenerbahçe, Sivasspor'un konuğu olurken, Trabzonspor yine deplasmanda Kardemir DÇ Karabükspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a ikili averajda üstünlüğü bulunuyor. Ligin 2. haftasında Trabzon'da oynanan maçı Bordo-mavili ekip 3-2 kazanırken, ikinci yarıda 19. haftadaki mücadelede Sarı-lacivertli ekip Trabzonspor'a karşı 2-0'lık galibiyet aldı.

İki ekibin de son hafta maçlarını kayıpsız geçmesi durumunda ikili averajda üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, aynı puana sahip rakibinin önünde yer alarak şampiyonluğu elde edecek.


GÜNEŞ TÜM TAKIMI KARABÜK'E GETİRİYOR
Bordo-mavili takım, sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde basına kapalı olarak antrenman gerçekleştirdi. Yapılan çalışanın ardından Türk Hava Yolları'na ait özel uçak ile Ankara'ya gidecek olan Trabzonspor daha sonra karayolu ile Karabük'e geçecek. Ligin son maçı olan Karabükspor maçına sakat ve cezalı oyuncular da teknik direktör Şenol Güneş tarafından kafileye dahil edildi.

Karabük'e tam kadro gidecek olan Trabzonspor aynı şekilde Trabzon'a geri dönecek. İzinli olan Burak Yılmaz'da
Karabük'te kafileye dahil olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor