Düğmeye bastı! 5 transfer birden!

BEŞİKTAŞ'TA Almanya kampı başlarken teknik direktör Slaven Bilic, yönetime transfer mesajı verdi. Futbol Direktörü Önder Özen ile cuma günü bir araya gelip tüm sorunları çözen ve yönetimle de 5 transfer konusunda anlaşan Hırvat hoca, yönetime "Bu transfer

Düğmeye bastı! 5 transfer birden!
BEŞİKTAŞ'TA Almanya kampı başlarken teknik direktör Slaven Bilic, yönetime transfer mesajı verdi. Futbol Direktörü Önder Özen ile cuma günü bir araya gelip tüm sorunları çözen ve yönetimle de 5 transfer konusunda anlaşan Hırvat hoca, yönetime "Bu transferler ne kadar erken gelirse bizim için o kadar kıymetli" dedi. Yönetimle görüşen Bilic, bu detaya dikkat çekti.
 
ŞARTLARI ANLIYORUM AMA!
 
"Biliyorsunuz Ağustos ayında çok kritik 4 maç var ve biz başarılı olup Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istiyoruz. Bunu başarmamız için de takviyelere çok ihtiyacımız var. Şartlar biliyorum zor. Sıkıntılar da var. Bunu da anlıyorum. Ancak yöneticilerimiz transferler konusunda ne kadar acele ederse, ne kadar çabuk onları kampa yetiştirirse bizim için Şampiyonlar Ligi şansı artar. En çabuk şekilde oyuncuları buraya bekliyorum."
 
4 KRİTİK MAÇ AĞUSTOS'TA
 
Kartal, Avrupa maçlarına Almanya ve İngiltere kampı ile 7 özel maçla hazırlanacak. Kartal, Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde 29-30 Temmuz'da ilk, 5-6 Ağustos'ta ikinci maçlarını oynayacak. Rakibini elerse 19-20 ve 26-27 Ağustos tarihlerinde 4. eleme turu maçlarını yapıp Şampiyonlar Ligi'ne kalmaya çalışacak. 4 yabancı ile kampa giden Kartal, takımın iskeleti olan 9 ve 10 numara için gün sayarken Bilic sabırsızlıkla bu transferleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor