Düellodan Trabzonspor çıktı!

Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçta kazanan 3-2'lik skorla Trabzonspor oldu. Ev sahibi ekibe galibiyeti geti

Düellodan Trabzonspor çıktı!

Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi.

 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Fırat Aydınus'un düdük çaldığı maçta kazanan 3-2'lik skorla Trabzonspor oldu.
 
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Mehmet Ekici, 24. dakikada Sefa Yılmaz ve 53. dakikada Özer Hurmacı atarken, İstanbul Başakşehir'in sayılarını 18. dakikada Mahmut ve 26. dakikada Visca kaydetti.
 
Bu sonucun ardından Trabzonspor 33 puana çıkarken, Başakşehir 32 puanla haftayı noktaladı. Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaşacak. İstanbul Başakşehir ise Gaziantepspor'u konuk edecek
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler