Drogba ,Yobo var Zokora neden yok?

Trabzonspor un futbolcusu Zokora Fenerli Emre Bölezoğlu'nun  ırkçı söylemlerine maruz kalırken kılını kıpartmayan bakan Kılıç konu G.Saray ve Fenerli futbolcular olunca ırkçılık olduğunu hatırladıSpordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç’ın ırkçılık konusu

Drogba ,Yobo var Zokora neden yok?

Trabzonspor un futbolcusu Zokora Fenerli Emre Bölezoğlu'nun  ırkçı söylemlerine maruz kalırken kılını kıpartmayan bakan Kılıç konu G.Saray ve Fenerli futbolcular olunca ırkçılık olduğunu hatırladı

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Suat Kılıç’ın ırkçılık konusunda Zokora olayında sessiz kalırken, Drogba ve Yobo ile biraraya gelmesi manidar bulundu.

Her iki sporcuya ırkçılık konusundaki görüşlerini soran Bakan Kılıç’ın Emre’nin saha içinde Zokora’ya yönelik söylemlerinin ardından hiçbir girişimde bulunmaması çifte standart olarak yorumlandı.

Bordo-Mavili çevreler ırkçılığın takımı olamayacağını, kime yapılırsa yapılsın aynı yaklaşımın sergilenmesi gerektiğine dikkat çektiler. Aynı görüşün sahipleri, özellikle devlet adamlarının böylesi durumlarda daha hassas davranmaları gerektiğinin de altını çizdiler.

Yobo ve Drogba ile birlikte yemek yiyen bakan Kılıç'ınh Zokora konusunda ne düşündüğü ise merak ediliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor