Drogba Ve Eboue PFDK'ya Sevk Edildi

Galatasaray'da Drogba ve Eboue Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Elazığspor maçında izinsiz giydikleri Mandela tişörtleri sebebi ile PFDK'ya sevk edildiler.EBOUE VE DROGBA PFDK'DAGalatasaray'ın, Elazığspor'u 2-0 yendiği maçta oyundan çıkarken

Drogba Ve Eboue PFDK'ya Sevk Edildi

Galatasaray'da Drogba ve Eboue Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Elazığspor maçında izinsiz giydikleri Mandela tişörtleri sebebi ile PFDK'ya sevk edildiler.

EBOUE VE DROGBA PFDK'DA

Galatasaray'ın, Elazığspor'u 2-0 yendiği maçta oyundan çıkarken formasını çıkarıp içindeki "Thank You Madiba" yazılı tişörtü gösterip Mandela'yı anmıştı. Eboue de maçın bitiş düdüğünün ardından rakip takımdaki arkadaşıyla formasını değiştirirken benzer tişörtle Mandela'ya olan saygısını göstermişti. Bu görüntüler sonrası harekete geçen TFF, iki oyuncuyu PFDK'ya sevk etti.

ÖNCEKİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN..!!!

DROGBA ALKIŞ TOPLAMIŞTI

Güney Afrika'da siyahi ırk için büyük mücadele veren ve bu uğurda 27 yıl hapis hayatı yaşayan Güney Afrika Devlet Başkanı Mandela için tişörtüne "Thank You Madiba" yazan Drogba, 70 dakikada sahadan çıkarken büyük alkış toplamıştı

KABİLE BÜYÜKLERİNE VERİLEN İSİM

"Madiba" Mandela'nın bağlı bulunduğu kabilenin büyüklerine verdiği isim olarak biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler