Drogba Trabzonspor için devreye girdi!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu canlı yayın konuğu olduğu bir tv programında transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan forvet transferinde yaşanan süreci anlattı.Hacıosmanoğlu şöyle konuştu;"Forvet konusunda çok uğraştık çok gir

Drogba Trabzonspor için devreye girdi!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu canlı yayın konuğu olduğu bir tv programında transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan forvet transferinde yaşanan süreci anlattı.

Hacıosmanoğlu şöyle konuştu;

"Forvet konusunda çok uğraştık çok girişimlerimiz oldu. En çok Barrios'la uğraştık ve sona da yaklaştık. Ancak kulübüyle olan sorunu bize kriz yarattı. Biz ona 3 Milyon Euro imza parası önermişken o sırada Moskova araya girdi, kulübüne 7 milyon ödeyerek aldı.

Daha sonra Kalou ile görüşmemiz oldu. Bu transfer için Drogba ve Malouda iknaya uğraştı.  Türkiye'ye gelmeye sıcak baktı ancak son anda yola Avrupa'da devam etmek istediğini söyledi.

Kasımapaşa'dan Uche gelmeyi çok istedi. Uche'yi Çin kulübüne 2 milyon euro'ya veren Kasımpaşa bize 5 milyon dedi. O parayı ona veremezdik. Ancak ihtiyaç santraforsa bunu karşılayacağız."

TOLGA ZENGİN VE VOLKAN ŞEN

Hacıosmanoğlu , Tolga Zengin'in Beşiktaş'a gitmesini ve  Volkan Şen'in affedilmesi hakkında da açıklamalarda bulundu.

Tolga'nın gidişi için teknik heyetten fikir aldıklarını söyleyen başkan "Tolga Zengin konusunda ben gitmeyecek demedim. Kendisi gitmek istiyordu ancak söylemiyordu. İki iyi önemli kalecimiz vardı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda teknik heyetimiz birinin gitmesini söyledi ve Tolga gitti. " dedi.

Volkan konusunda ise Hacıosmanoğlu  "Profesyonel futbolda futbolcu taraftarla temasa girmemeli. Yakışmayanı yaptı. Ancak kaptanımız geldi ve bazı özel durumları paylaştı bizde bir esneklik gösterdik. Ancak sonraki maçta 11'de oynaması konusunda birşey söylemedik oynaması da hataydı." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor