Dortmund'lu Nuri'ye bomba şoku

Milli futbolculardan Nuri Şahin'in de formasını giydiği Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un hafta sonu oynayacağı Hannover 96 maçı öncesi olası bir faciya önlendi.Alman istihbaratı büyük bir saldırı girişimini son anda önledi. Milli oyunculardan

Dortmund'lu Nuri'ye bomba şoku

Milli futbolculardan Nuri Şahin'in de formasını giydiği Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un hafta sonu oynayacağı Hannover 96 maçı öncesi olası bir faciya önlendi.

Alman istihbaratı büyük bir saldırı girişimini son anda önledi. Milli oyunculardan Nuri Şahin'in de formasını giydiği Borussia Dortmund'un stadına bombalı saldırı hazırlığında olan bir Alman vatandaşı son anda yakalandı.

Jürgen Klopp yönetiminde Bundesliga'da şampiyonluğa giden Ruhr ekibi Borussia Dortmund'un stadına düzenlenmesi planlanan saldırı, Alman istihbaratının müdahalesiyle önlendi.

Alman Bild gazetesinin haberine göre hafta sonu Borussia Dortmund'un ev sahipliği yapacağı Hannover 96 karşılaşmasına düzenlenecek terörist saldırı son anda ortaya çıkarıldı. Borussia Dortmund'un stadı Signal İduna Park'ın etrafında üç tane patlayıcı tespit edilirken Alman polisinin ilk belirlemelerine göre saldırının geniş bir kitleyi etkilemeyeceği fakat yinede olası bir patlamanın çok tehlikeli olacağını ifade ettiği belirtildi.

Saldırıyı planlayan kişi yakalanırken, zanlının bir Alman vatandaşı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler