Dortmund imkansızı başardı: Münih...

Almanya Ligi Bundesliga'nın 30. haftasında Bayern Munih ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi.Allianz Arena'da oynanan karşılaşmayı Borussia Dortmund 3-0 kazanırken şampiyonluğunu ilan eden Bayern Munih üst üste 2. lig maçından da mağlubiyetle ayrıldı

Dortmund imkansızı başardı: Münih...

Almanya Ligi Bundesliga'nın 30. haftasında Bayern Munih ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi.

Allianz Arena'da oynanan karşılaşmayı Borussia Dortmund 3-0 kazanırken şampiyonluğunu ilan eden Bayern Munih üst üste 2. lig maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Mücadeleye konuk ekip Borussia Dortmund daha iyi başladı ve 20. dakikada Henrikh Mkhitaryan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Konuk ekip ikinci yarıya da fırtına gibi başladı. 49. dakikada Maroc Reus attığı golle skoru 2-0'a taşırken 56. dakikada ise Jonas Hofmann, farkı 3'e çıkardı. Bu dakikadan sonra iki takım da başka gol bulamazken Borussia Dortmund, mücadeleden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Milli oyuncu Nuri Şahin mücadelede 90 dakika görev yaptı.

Bu sonucun ardından Borussia Dortmund, 61 puana yükselirken Bayern Munih 78 puanda kaldı.

Bundesliga'da gelecek hafta Borussia Dortmund sahasında Mainz 05'i ağırlarken Bayern Munih deplasmanda Braunschweig'a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler