Dolandırıcıdan ilginç savunma!

 Milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri 307 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle yargılanan Cemile Aylin Arslan, “Anoreksiya hastasıyım. Tedavim Kıbrıs’ta ucuz. Yurtdışı yasağımı kaldırın” dedi Milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşl

Dolandırıcıdan ilginç savunma!

 

Milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşleri 307 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle yargılanan Cemile Aylin Arslan, “Anoreksiya hastasıyım. Tedavim Kıbrıs’ta ucuz. Yurtdışı yasağımı kaldırın” dedi
 
Milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin alacakları primler için açılan banka hesaplarından 307 bin 400 lira çekerek dolandırdığı gerekçesiyle hakkında 17.5 yıl hapis cezası talep edilen Türkiye Futbol Federasyonu eski çalışanı Cemile Aylin Arslan, ilginç bir gerekçeyle mahkemeye başvuruda bulundu. Önceki gün görülen davaya ünlü futbolcular katılmadı.
 
Arslan’ın avukatı Dilek Şahbaz, müvekkilinin ‘anoreksiya’ hastası olduğunu ve sık sık kan değişimi işlemi için daha ucuz olan Kıbrıs’a gittiğini ancak yurtdışı çıkış yasağı nedeniyle bunun imkânsız hale geldiğini belitti. Yurtdışı yasağının kaldırılmasını istedi. Ancak Altıntop kardeşlerin vekili bu işlemin Türkiye’de yapılabileceğini belirterek talebin reddini istedi. Mahkeme talebi yerinde bulmayarak reddetti. Duruşma ertelendi. 
 
‘PARAYI İDDİAYA YATIRMIŞTI’ 
 
2009 yılından beri süren yargılamanın bir kısmını cezaevinde geçiren Arslan, ifadesinde Hamit Altıntop’un hesabından kendi hesabına aktarılan paralardan haberi olduğunu, Altıntop’un kendisi aracılığıyla iddia oynattığını, 427 bin liranın iddia oyununa yatırıldığını, kazanılan parayı da tekrar Hamit Altıntop’a verdiğini söylemişti. 
 
Anoreksiya nedir? 
 
Özellikle genç kadınlarda görülen hastalıkta kişinin kendi bedenini algılaması bozuluyor ve kendisini kilolu algılıyor, bu nedenle de beslenmeyi reddederek aşırı kilo kaybına uğruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler