Dobra Dobra Tolga!!!

Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, çarpıcı açıklamalar yaptı. Altyapısından bu yana taşıdığı Bordo-Mavili forma altında en iyi sezonunu geçiren Karadeniz ekibinin yıldızı, Onur Kıvrak ile yaşayacağı rekabetten yeni döneme dair beklentilerine ve transfere k

Dobra Dobra Tolga!!!

Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, çarpıcı açıklamalar yaptı. Altyapısından bu yana taşıdığı Bordo-Mavili forma altında en iyi sezonunu geçiren Karadeniz ekibinin yıldızı, Onur Kıvrak ile yaşayacağı rekabetten yeni döneme dair beklentilerine ve transfere kadar her şeyi anlattı.

 

Onur ile rekabetin Trabzonspor’a olumlu yansıyacağını belirten milli futbolcu, “Onur ile aramızda huzursuzluk olmasını isteyenler olabilir ama mümkün değil. İlk günden bu yana hep iyi ilişkiler içinde olduk, oynayan oynamayana destek verdi, moral verdi. Bu değişmeyecek. Yeni sezon öncesinde kim iyiyse o oynar ve bekleyen de bundan asla rahatsızlık duymaz. Şenol hocaya da bu konuda güvenimiz sonsuz” ifadelerini kullandı.

Transfer haberleriyle de annesinin rahatsızlığı sebebiyle ilgilenemediğini belirten kaptan, “Ailem, annem her şeyden önce gelir. Ben zaten teklif olduğunda da hemen giderim diye bir görüş belirtmedim. Kulübüm, hocam izin verirse o zaman düşünmeye başlarım dedim. O nedenle şimdilik gündemimde ayrılık yok” dedi.

 

Yeni sezonda her yönden daha iyi bir Trabzonspor ortaya koyacaklarını da sözlerine ekleyen Tolga Zengin, “Futbol dışı etkenler bizi çok yordu. Umarım adalet sağlanır ve artık bu işlerin konuşulmayacağı bir sezon yaşarız. Adalet sağlanmadığı sürece herkes kendi adaletini aramaya çalışıyor ve kaos oluyor. Geçen yıldan hepimiz önemli dersler çıkardık. Yeni dönemde çok daha iyi bir Trabzonspor izletip taraftarlarımıza yeni bir şampiyonluğu yaşatan takımın oyuncuları olmayı arzuluyoruz” mesajlarını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler