Djordjevic'te son durum!

Trabzonspor'un golcü arayışında sürpriz bir şekilde gündeme gelen Nantes'in golcüsü Filip Djordjevic için görüşmelerin devam ettiği bildirildi.Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre ; Bordo mavili takım Sırp golcü için 500 Bin Euro teklif etti

Djordjevic'te son durum!

Trabzonspor'un golcü arayışında sürpriz bir şekilde gündeme gelen Nantes'in golcüsü Filip Djordjevic için görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre ; Bordo mavili takım Sırp golcü için 500 Bin Euro teklif etti ancak Fransız ekibi 1 Milyon Euro'da diretiyor. Trabzonspor'un ise ısrarla istediği Djordjevic için sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini koz olarak kullandığı ve bu yüzden büyük rakamlar vermek istemediği öğrenildi.

Öte yandan Trabzonspor'un Filip Djordjevic'in transferinde yaşanabilecek olumsuzluklar için alternatif isimler üzerinde de çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor