Diyarbakır’da Yaz Spor Okulları Açıldı

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen il spor merkezi ve yaz spor okulları törenle açıldı. Yaz boyu devam edecek çalışmalar 23 branşta yapılacak. Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törene Gençlik Hiz

Diyarbakır’da Yaz Spor Okulları Açıldı
Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen il spor merkezi ve yaz spor okulları törenle açıldı. Yaz boyu devam edecek çalışmalar 23 branşta yapılacak. 
Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu’nda yapılan törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Spor Şube Müdürü Akın Erim, Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Burhan Gül, antrenörler, sporcular ve sporcu aileleri katıldı. Törende çeşitli spor branşlarında görsel şovlar yapıldı. Birbirinden ilgi çekici gösteriler alkış topladı.
 
“HEM TATİL, HEM SPOR İMKANI”
İl Müdürü Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilecek olan il spor merkezini başlatmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Demir, “Bu yıl yaklaşık 70 antrenör arkadaşımızla 23 branşta, 5-18 yaş arası gençlerimize yüzme branşı hariç tüm branşlar ücretsiz olarak faaliyet yapılacaktır. Engelli branşlarında da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız çocuklarımızın tatil süresince hak ettikleri dinlenmeyi aktif dinlenmeye dönüştürerek onları spora yönlendirmek ve sporla buluşturmaktır Bu vesile ile yavrularımız sporla iç içe bir programla kötü alışkanlıklardan ve çevrelerden uzak kalarak bu güvenli ortamlarda zihinsel gelişimlerine ve ruhi güzelliklerine büyük katkı sağlayacaktır. Spordaki performansları ile çeşitli branşlarda kendilerini geliştirme imkanı bulacaklardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler