Diyadin'in yeni adresi belli oluyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sancaktepe Belediyespor'a yenilerek kupaya veda eden Kayserispor'da büyük bir şok yaşanıyor! Şota'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna en yakın aday ise Metin Diyadin.Teknik direktör arayışlarını sürdüren Kayserispor'da Metin

Diyadin'in yeni adresi belli oluyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sancaktepe Belediyespor'a yenilerek kupaya veda eden Kayserispor'da büyük bir şok yaşanıyor! Şota'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna en yakın aday ise Metin Diyadin.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Kayserispor'da Metin Diyadin sesleri yükselmeye başlandı. Şota'nın görevi bırakmasının ardından arayışlarını sürdüren Kayserispor yönetiminin Kasımpaşa'dan ayrılan Diyadin ile temasa geçtiği ve görüşmelerde bulundukları öğrenildi.
 
Hafta sonu oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçı öncesi teknik direktörlük konusunu çözmek için yoğun girişimleri sürdüren sarı kırmızılı yöneticilerin birkaç teknik adamla da görüşme yaptıkları fakat görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı gelen bilgiler arasında.
 
Kayserispor'da sarı kırmızılı kafile Mersin İdmanyurdu maçı deplasmanı için cumartesi günü otobüsle yola çıkacak. Sarı kırmızılı oyuncuları, Mersin deplasmanına A2 takımı antrenörü Ertuğrul Seçme hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor