Diyadin'e Trabzon'dan ziyaret

TÜFAD Trabzon şubesi adına Başkan Nurettin Balaban Orduspor’un Trabzonlu Teknik direktörü Metin Diyadin’i Ordu’da ziyaret ederek başarılar diledi. Balaban yapmış olduğu açıklamada; Orduspor 1.lige çıkarken Teknik kadrosuna Trabzonlu  teknik direktör Metin

Diyadin'e Trabzon'dan ziyaret

TÜFAD Trabzon şubesi adına Başkan Nurettin Balaban Orduspor’un Trabzonlu Teknik direktörü Metin Diyadin’i Ordu’da ziyaret ederek başarılar diledi.

 Balaban yapmış olduğu açıklamada; Orduspor 1.lige çıkarken Teknik kadrosuna Trabzonlu  teknik direktör Metin Diyadin, kaleci antrenörü Adnan Karahan, yardımcı antrenörü Sebahattin Albayrak, futbol takımına  yine Trabzon’un özünden çıkan kaleci Onur, Trabzon amatör takımlarından olan  Erdoğdusporda yetişen  Numan, Çağlayanspor’da yetişen Caner, Araklıspor’da yetişen İbrahim katarak şampiyonluk yaşamıştır.

Orduspor kulübü bu tercihi ile Trabzon insanına güvenerek bu şampiyonluk öyküsüne Trabzonlu teknik adam ve futbolcularının da isimlerini altın harflerle yazdırmalarına imkan sağlamıştır. Orduspor’un bu tercihi bizleri Orduspor’un peşi sıra sürükleyerek Ankara’daki maçta yerimizi alıp Orduspor ‘u Trabzon TÜFAD olarak yalnız bırakmamış ve o şampiyonluğun vermiş olduğu mutluluğu yaşama imkanımız olmuştur.  

Bu ziyarette, Trabzonlu Dünya starı Fatih Tekke, Trabzonlu milli futbolculardan Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak dahil 3 Trabzonlu teknik adam, 8 Trabzonlu futbolcu bünyesinde bulunduran Orduspor’un Trabzon futbolcusuna güvenip değer veren teknik direktörü Metin Diyadin hocamızı ise çok ayrı tutmanın ve dünya var oldukça kendisinin TÜFAD ailesi olarak her zaman bu değerini koruyacağımızı kendisine iletmek istedik ve bu duygularımızı onunla paylaştık.

Balaban sözlerine şöyle devam etti; geçmişte milli takımdaki Trabzonlu futbolcu, Trabzonspor futbol takımındaki Trabzonlu futbolcu, Milli takımlardaki Teknik adam ,1.Türkiye liglerindeki Trabzonlu teknik adam sayımıza bakıldığında o günleri mumla ararken maalesef Trabzonlu futbolcularımızı yıllardır televizyonlardan izliyorduk.

Bizlere Trabzonlu futbolcuları  stadyumda izleme şansı veren Orduspor kulüp başkanı ve yönetim kurullarına, Teknik Direktör Metin Diyadin hocamıza  sevgilerimizi  sunarken, 2011-2012 futbol sezonunun Orduspor  kulübünün, teknik heyetinin, futbolcularının, taraftarının ,yazılı ve görsel yerel medyasının, tüm Ordulu futbol severlere başarılı ,heyecanlı ,Fair-Play ruhu ilkeleri doğrultusunda  sevinçlerle dolu bir sezon yaşamaları Trabzon TÜFAD şubesi olarak  en büyük dileğimiz olduğunu tüm basın kuruluşları ile paylaşmak isteriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor