Diyadin'den tahlihsizlik açıklaması!

Süper Toto Süper Lig'de kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor'u konuk eden Orduspor, bu hafta da galibiyet yüzü göremedi. 1-0 öne geçtiği karşılaşmanın 90 dakikasını 1-2 yenik tamamlayan Orduspor'da Teknik Direktör Metin Diyadin, "Tabi 3 hafta mağlubiy

Diyadin'den tahlihsizlik açıklaması!
Süper Toto Süper Lig'de kendi saha ve seyircisi önünde Sivasspor'u konuk eden Orduspor, bu hafta da galibiyet yüzü göremedi.

 1-0 öne geçtiği karşılaşmanın 90 dakikasını 1-2 yenik tamamlayan Orduspor'da Teknik Direktör Metin Diyadin, "Tabi 3 hafta mağlubiyetin ardında bu hafta kendi sahamızda özellikle hem de ligde rakiplerimizden diyebileceğimiz Sivas takımından açıkçası galibiyet bekliyorduk ama oyuna iyi başladık. Hem öne geçtik, hem kaçırdığımız pozisyonlar var. Talihsiz 2 gol yedik. İkinci yarıda herşeyimizle yüklendik. Ligin 14'ncü haftası ve bu haftaların toplamında girmediğimiz kadar pozisyona girdik ama golü bulamadık. Sonuçta mağlup olduk. Yapacak birşey yok" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor