Diyadin neden istifa ettiğini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor Teknik Direktörlüğü'nden istifa eden Metin Diyadin, mor-beyazlı camiaya veda etti. Metin Diyadin, istifasıyla ilgili olarak Orduspor Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, alınan başarısız sonuçlardan sonra üzer

Diyadin neden istifa ettiğini açıkladı

Spor Toto Süper Lig'de Orduspor Teknik Direktörlüğü'nden istifa eden Metin Diyadin, mor-beyazlı camiaya veda etti.

Metin Diyadin, istifasıyla ilgili olarak Orduspor Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, alınan başarısız sonuçlardan sonra üzerine düşen görevini yaptığını söyledi. Diyadin, başarılı sonuçların alındığı dönemin ardından üst üste alınan 5 maçlık mağlubiyetten sonra yönetime kendisiyle ilgili bir tasarruf yapmayı düşüneceklerse kendisinin üzerine düşen görevi yapacağını söylediğini belirterek, "Biz, kendimize düşeni yaptık. Bunun haricinde söyleyecek fazla bir şey yok" dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Diyadin, Süper Lig'de tüm takımların bu tür inişli çıkışlı dönemleri yaşadığını, hatta yaşamaya devam edeceğini kaydederek, "Evet, 10 haftalık başarılı periyoda baktığımızda bu takımın başında ben varım. 5 maçlık mağlubiyet döneminde yine ben varım. Ancak şu kadarını söyleyeyim, geçen yıl Tavşanlı Belediyespor beraberliğine sevinenler, bu yıl Beşiktaş maçındaki iyi oyuna üzülüyor. Eğer burada bir şey yapıldıysa, birileri bir şey yaptıysa birisi de benim diye düşünüyorum" diye konuştu.

"İLK 5 HAYALCİLİK OLUR"

Diyadin, başarılı sonuçlar alıp ligde 3. sıraya kadar çıktıkları dönemde 'Hedef ilk 5" gibi hedefler konulduğunu, oysa bu hedefi kendisinin koymadığına dikkat çekerek, şöyle konuştu: "Hangi havayı estirirseniz estirin Orduspor'un şu anda ligden düşme gibi bir pozisyonu yok. Ama bu takıma 'ilk beş' diye hedef koyarsanız bu hayalci olur. Kimse birbirini kandırmasın. İyi sonuçlar aldığımızda ve bütün Türkiye bizi konuştuğunda bile ben size hedef olarak bir şey söylemedim. Bu işin gerçeğini bilmeyenler bu tip rüzgarlara kapılırlar. Ayağı çime basmayanlar bu işi bilmeyebilir" şeklinde konuştu.

"TRABZONLULUK YAPMADIM"

Fatih Tekke'yi ısrarla oyunda tutması sebebiyle "Trabzonluluk yapıyor" şeklindeki iddiaların dayanağı olmadığını da kaydeden Diyadin, bu konuda şu açıklamayı yaptı: "Açıkçası olayı Trabzonluluk meselesine getirmek beni çok üzdü. Çünkü biz buraya kendi yöremiz diye geldik ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bu iddiaların bilinçli ve organize olduğuna inanıyorum. O maçta yara aldık diye düşünüyorum. Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Konuşmaktan çok icraat yapmaya çalışıyoruz. En az konuşan hocalardan biriyim. Kaldı ki ben rüzgara kapılmam. (Sivasspor maçındaki yuhalamalar) O maçta Fatih'e ve bana yapılanlar bizi yaraladı. Eğer o maçtan sonra Ankara deplasmanında Fatih'i dinlendirseydim rüzgara kapılmış olurdum. Ben kendi kararımı hep kendim aldım."

Basın toplantısının ardından Orduspor Genel Sekreteri Adem Türkmen, Metin Diyadin'e tüm futbolcuların imzaladığı mor-beyazlı forma ve buket hediye ederken, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı Recep Aydın da Diyadin'e bir teşekkür plaketi takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor