Disiplin kurulu ceza yağdırdı

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp’e, 20 gün hak mahrumiyeti ve 4 bin lira para cezası verdi.Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, kurulun, Beko Basketbol Ligi’nde 15 Nisan

Disiplin kurulu ceza yağdırdı

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp’e, 20 gün hak mahrumiyeti ve 4 bin lira para cezası verdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, kurulun, Beko Basketbol Ligi’nde 15 Nisan tarihinde Bandırma Kırmızı ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada, protokol tribünü önündeki cama tekme atması ve camda ağır hasara neden olması sebebiyle Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp’e, 20 gün hak mahrumiyeti ve 4 bin lira para cezası verdiği bildirildi.

 

Kurulun, ayrıca Trabzonspor Basketbol Kulübü İkinci Başkanı Levent Erkuloğlu ile takım sorumlusu Muammer İyiterzi’yi birer ay hak mahrumiyeti ve 5′er bin lira para cezasıyla cezalandırdığı kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler