Dişi Atmacalar Avrupa'ya hazır

Bayanlar Hentbol Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, üst üste ikinci kez yer alacağı Avrupa Challenge Kupası'nda 3. turda Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin'e karşı mücadele edecek.  Avrupa Challenge Kupası'na 3. turdan başlayacak "Dişi

Dişi Atmacalar Avrupa'ya hazır
Bayanlar Hentbol Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, üst üste ikinci kez yer alacağı Avrupa Challenge Kupası'nda 3. turda Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin'e karşı mücadele edecek. 
 
Avrupa Challenge Kupası'na 3. turdan başlayacak "Dişi Atmacalar", Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin ile Recep Tayiyp Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda 22-23 Kasım'da karşı karşıya gelecek.
 
Ardeşen GSK antrenörü Hikmet Vurgun,  yaptığı açıklamada, üç kulvarda gidebildikleri son noktaya kadar gidip finali görme ve kupayı kazanma hedefleri olduğunu anlattı.
 
Bu hedefler doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini dile getiren Vurgun, sakatlıklara rağmen sahada mücadeleyle bu işlerin başarılacağını kaydetti.
 
Vurgun, Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin'in ligde 9 maçta 7 galibiyet, 2 mağlubiyetle yoluna devam ettiğini anlatarak, rakiplerinin iyi ve dinamik bir ekip olduğunu söyledi.
 
Takım olarak maça hazır olduklarını belirten Vurgun, "48 saat içerisinde 120 dakikalık savaşa giriyoruz. İlk maçın sonucu ne olursa olsun olayın pazar günü son düdükte bittiğini biliyoruz" dedi.
 
Takım kaptanı Perihan Topaloğlu da geçen sezon Avrupa Kupası heyecanını yarım bıraktıklarını vurgulayarak, "Bu sene daha hırslıyız. İki maçı da sahamızda oynamamız bizim için büyük bir avantaj. Seyircimiz inanılmaz destek veriyor. Seyircimize güveniyoruz. Onlar bize destek versinler. Onların sesini duydukça daha çok motive oluyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler